top of page

GoCharity - 3. Juni 2018

Igennem de seneste fire år har GoCharity dannet rammer om et årligt fantastisk begivenhed, som har været en stor oplevelse for såvel deltagere, som arrangører. Med løbets popularitet har der været grundlag for at skabe et setup, som kunne generere så stort et bidrag til Børnecancerfonden som muligt. I 2017 var karterne relativt sent besatte, hvilket kunne være et tegn på at GoCharity havde nået sit klimaks, og at det derfor var på tide at lukke løbet ned, imens det stadig stod som en stærk og fantastisk oplevelse i hjerterne på såvel deltagere, som arrangører. Derfor var den umiddelbare tanke fra arrangørernes side, at det var tid til takke af og glædes over de mange gode timer.

MEN Vi har stukket hovederne sammen, kigget hinanden dybt i øjnene og kommet frem til… at GoCharity ikke skal sendes på arkiv endnu. Derfor er det med stor glæde, at vi kan annoncere og præsentere GoCharity 2018. Det har dog ikke blot været et spørgsmål om at sige ”go or no go”, løbet er i sin nye udgave blevet redefineret en smule. Mange har vist interesse for at deltage, men er blevet begrænset af økonomi, grundet det lange løb. Obligatoriske forplejningspakker inkluderet i deltagergebyret har endvidere hævet prisen for deltagelse. De største ændringer i løbet er derfor foretaget, for at kunne imødekomme flere, som ønsker at deltage i løbet, og mærke atmosfæren på dagen. De væsentligste ændringer i løbet er derfor

 • Løbet ændres fra et 12-timers Le Mans til et 8-timers Le Mans.

 • Der bliver en fastlagt donation fra Go Charity til Børnecancerfonden på 25.000 kr.

 • Der vil ikke længere indgå cykling i forbindelse med pit stop.

 • En ny, motorsportsrelateret udfordring, skal dog gennemføres og annonceres senere.

 • Forplejning kan til og fravælges, og vil blive solgt på dagen.

 • Det vil være mulighed for selv at medbringe mad.

 • Min. på 90 kg. i PRO-klassen og 100 kg. i AM-klassen.

 • Prisen for deltagelse bliver 5.995,- kr.

Vi håber at i vil tage godt imod det nye setup, så vi kan få mange flere gode timer sammen på gokartbanen. Løbet afholdes i år søndag d. 3. juni. Billetsalget åbnes d. 1. februar, hvor karterne sælges efter først til mølle på Vandel Gokarts hjemmeside her De bedste hilsner fra

Thomas, Nikolaj, Vandel Gokart og Brian, BSM Reklame


Featured Posts
Recent Posts
No tags yet.
Search By Tags
Archive
Follow Us
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square
bottom of page