top of page

GoCharity 2016 = 121.425 kr.

Et fantastisk arrangement er veloverstået og resultatet taler for sig selv. 121.425 kr. blev der til børnecancerfonden. En stor tak til alle deltagere for at være med til at bidrage til stemning, underholdning og flot race i alle 12 timer. Det var fedt at se hvor meget der blev gået op i racet, pitstops på spinningscykler og Vandel Gokarts nye pitstop-simulator vagte begejstring.

Sidst på dagen måtte vi have Safety-karten på banen da regnen begyndte at vælge ind over banen. Så de sidste 2 timer blev afviklet i heavy-rain. Men regnvejrs dæk gjorde racet, stadig kunne bibeholde spændingen.

Til slut blev det igen i år Andersen Motorsport der tog sejren foran ATR Team Brask og Skov Motorsport. I AM-Klassen vandt Team Lyskoncept, foran Tzhaco og EC-Sikring.

Stor tak til vores sponsorer

Go'On som donerede brændstof til en værdi af 9.800 kr. Café Midtpunktet som sørgede for fantastisk forplejning i de 12 timer. Lyd blev leveret af Unico-Gruppen. Der var frugt i store mængder fra Østjysk Firmafrugt, Contrazt leverede igen i år mægtige pokaler. Jan Kragsig indehaver af FunFirst leverede stemme til Speak hele dagen.

Tak til Dan og Karsten for fantastiske billeder fra dagens arrangement og Business Drone for at vise arrangementet ovenfra med drone og videoptagelser i løbet af dagen.

Alle officials som stod på banen i 12 timer og guidede kørerne med flagzoner, Team Rynkeby Trekantens hjælpere som hjalp under pitstop og mange andre praktiske gøremål.

Sidst men så absolut ikke mindst - VANDEL GOKART for endnu engang at vise deres helt outstanding materiale frem. Det er KARTING EXPERIENCE på højt plan.

På vegne af GoCharity

Brian Madsen, BSM Reklame og Team Rynkeby Trekanten

Ole Skov, Skov Motorsport

Nikolaj Jørgesen, Vandel Gokart


Featured Posts
Recent Posts
No tags yet.
Search By Tags
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page