top of page

Vinderen af Kevins Kart er fundet


Stort tillykke til PROSIM.NU som vandt begge bud på Kevin Magnussen Gokart. Faktisk deltog ProSim også sidste år - så det bliver et glædeligt gensyn.

Lidt om Prosim!

Vores lille virksomhed udvikler og bygger proffessionelle "Full Motion Racing Simulatorer", Jan Magnussen kalder dem for rigtige simulatorer. Helt unikt for designet er at de udover at gengive alle de påvirkninger en kører får fra bilen, også kan simulere udskridninger, vi kalder det RearTractionLoss simulation, eller RTLS.

Samtidig med at vores udstyr er "cutting edge" er det også økonomisk tilgængeligt selv for mindre teams eller meget seriøse SimRacere.

Herudover er vi ved at klargøre en stor lukket trailer der kommer til at indeholde to simulatorer og et komplet styrings og showsystem. Meningen er at vi vil deltage i diverse racing arrangementer rundt omkring i Danmark og resten af europa, således har vi allerede en aftale med "Jan Magnussen Racing Experience" om at deltage i samtlige DTC afdelinger fra August og frem..

Med venlig Hilsen Per Sejer


Featured Posts
Recent Posts
No tags yet.
Search By Tags
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page