top of page

Kevin Magnussen søger holdkammerater til velgørenhedsræs


Kevin Magnussen søger holdkammerater til velgørenhedsræs Du kan komme til at dele gokart med Kevin Magnussen, når Team Rynkeby Trekanten afholder ’GoCharity 2015’ hos Vandel Gokart den 31. maj 2015. - Jeg er glad for, at jeg kan være med til at støtte op om Børnecancerfondens arbejde og hjælpe børn med kræft og deres familier – og så glæder jeg mig til at møde mine fem unge holdkammerater, som forhåbentlig får en fed dag i karten, siger Kevin Magnussen. Byd på et sæde i Magnussens gokart De fem unge mennesker er dog ikke de eneste, som Kevin Magnussen skal dele gokarten med. Team Rynkeby Trekanten har netop sat to gange tre timer i Kevin Magnussens gokart på auktion via auktionssitet TeamAuction.dk. Hver plads kan deles af op til tre kørere og hele salgsprisen med undtagelse af auktionsgebyrer går ubeskåret til Børnecancerfonden. Du kan byde på de to pladser på holdet her: Kl. 13-16: http://www.teamauction.dk/koer-gokart-med-kevin-magnussen Kl. 17-20: http://www.teamauction.dk/koer-gokart-med-kevin-magnussen_1


Featured Posts
Recent Posts
No tags yet.
Search By Tags
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page