top of page

KEVIN Magnussen kører til GoCharity

Det er ikke uden vis stolthed at vi i dag kan offentliggøre at Kevin Magnussen kommer og kører med i GoCharity. I år får løbet deltagelse af en meget prominent herre, idet at Kevin Magnussen har sagt ja til at deltage i løbet. Kevin glæder sig over at kunne bruge sin profession, til at støtte det gode formål. Løbet er blevet totalt udsolgt, og 19 hold skal i år dyste om sejren, heraf et hold med Kevin Magnussen ombord. Løbet bliver kørt med en amatør, samt en pro klasse, hvor deltagerne melder til alt efter motorsportsbaggrund eller ej. Der vil være rig mulighed for at komme og overvære løbet, til trods for at man ikke længere har mulighed for at deltage i dette. Søndag d. 31. maj kl. 09.00 skydes løbet i gang, og køres altså i efterfølgende 12 timer.

Featured Posts
Recent Posts
No tags yet.
Search By Tags
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page