top of page

Nyheder

Kevin Magnussen søger holdkammerater til velgørenhedsræs

15. maj 2015

 

Kevin Magnussen søger holdkammerater til velgørenhedsræs
Du kan komme til at dele gokart med Kevin Magnussen, når Team Rynkeby Trekanten afholder ’GoCharity 2015’ hos Vandel Gokart den 31. maj 2015.

- Jeg er glad for, at jeg kan være med til at støtte op om Børnecancerfondens arbejde og hjælpe børn med kræft og deres familier – og så glæder jeg mig til at møde mine fem unge holdkammerater, som forhåbentlig får en fed dag i karten, siger Kevin Magnussen.

Byd på et sæde i Magnussens gokart
De fem unge mennesker er dog ikke de eneste, som Kevin Magnussen skal dele gokarten med.

Team Rynkeby Trekanten har netop sat to gange tre timer i Kevin Magnussens gokart på auktion via auktionssitet TeamAuction.dk. Hver plads kan deles af op til tre kørere og hele salgsprisen med undtagelse af auktionsgebyrer går ubeskåret til Børnecancerfonden.

Du kan byde på de to pladser på holdet her:  
Kl. 13-16: http://www.teamauction.dk/koer-gokart-med-kevin-magnussen
Kl. 17-20: http://www.teamauction.dk/koer-gokart-med-kevin-magnussen_1
 

KEVIN Magnussen kører til GoCharity

17. April 2015

 

Det er ikke uden vis stolthed at vi i dag kan offentliggøre at Kevin Magnussen kommer og kører med i GoCharity. I år får løbet deltagelse af en meget prominent herre, idet at Kevin Magnussen har sagt ja til at deltage i løbet. Kevin glæder sig over at kunne bruge sin profession, til at støtte det gode formål. Løbet er blevet totalt udsolgt, og 19 hold skal i år dyste om sejren, heraf et hold med Kevin Magnussen ombord. Løbet bliver kørt med en amatør, samt en pro klasse, hvor deltagerne melder til alt efter motorsportsbaggrund eller ej. Der vil være rig mulighed for at komme og overvære løbet, til trods for at man ikke længere har mulighed for at deltage i dette. Søndag d. 31. maj kl. 09.00 skydes løbet i gang, og køres altså i efterfølgende 12 timer.

Vandel Gokart præsenterer en verdensnyhed

17. April 2015

 

Denne form for laptimer er intet mindre end en verdensnyhed! Vandel Gokart bliver dermed

den første bane i verden til at præsentere denne mulighed for vores kunder. Hos Vandel Gokart

arbejder vi konstant hårdt på at give dig denbedst mulige ’Karting Experience’.

GoCharity i morgenradio hos GoFM Århus

6. marts 2015

 

Tak til salgschef Mette Thomsen, og studieværterne Allan og Kristian for fem 5 minutters indslag i morgenradio hos GoFM.
Hør indslaget her!

GoCharity melder udsolgt

1. marts 2015

 

SÅDAN - det er ikke uden stolthed vi i går aftes kunne annoncere alt udsolgt til GoCharity 2015!19 hold repræsenterer børnecancerfonden på Vandel Gokarts fantastiske gokartbane.Vi når helt sikkert over 100.000 kr. som kan doneres til børnecancerfonden.Nu skal der sælges eksponeringssponsorater, så arbejdet er ikke ovre - men vi er i hvert fald klar med et brag af et gokartløb d. 31. maj.

 

På vegne af Vandel Gokart, BSM Reklame, Skov Motorsport og Team Rynkeby Trekanten - TAK for den store opbakning!

Kevin Magnussen støtter GoChartiy

23. februar

 

Så kan nyheden ikke trækkes længere. Det er nu officielt at Kevin Magnussen - støtter op om GoCharity. Følg med på siden for der er nemlig mere i ærmet!Følg med her på facebook og på hjemmesiden gocharity.dk

Vi ses hos Vandel Gokart d. 31. Maj 2015

Morten Dons – sidste års vinder af GoCharity

12. februar 2015

 

Tak til Morten Dons for denne udtalelse. Morten var på det vindende hold Skov Motorsport i 2014 og er en af danmarks kommende Le Mans stjerner.

-----------------------------------------------------------------------------------------

At være en del af det allerførste GoCharity 2014 var en fed oplevelse

 

Et super arrangement som var velorganiseret, underholdende og fuld af dramatik. Selvom at det var et rigtigt hårdt program på 12 timer med både gokart og cykelsprint, så gav det hele en rigtig god fornemmelse i maven - En fornemmelse af at man var med til at gøre en forskel for nogle andre!

Jeg kan varmt anbefale både private og virksomheder at bakke op om det super gode arrangement. Det er en kanon oplevelse og så gør man en stor forskel for nogle, som ikke har det så nemt.

Med venlig hilsen

Morten Dons

-----------------------------------------------------------------------------------------

GoCharity ønsker Morten fuld fart i 2015. Følg ham på mortendons.com.

Fortsat god vinterferie til jer alle.

Madsponsor på plads - Verdens mest berejste pølsevogn

6. februar 2015

 

GoCharity ønsker god weekend og god vinterferie med en dejlig nyhed! Vi har fået endnu en sponsoraftale og et hold på plads, som giver penge direkte til børnecancerfonden!

Verdens mest berejste Pølsevogn's "stand-in" stiller i år op til Go Charity 2015, hvor hele omsætningen går ubeskåret til Børnecancerfonden.

Desuden deltager Pølle Racing Team for at skabe endnu mere opmærksomhed omkring projektet.

 

Pølsevognen's stand in er identisk med den som tidligere på året drog afsted til Australien. Vi takker Claudio Amdisen for samarbejdet. Det betyder vores madleverandør til morgen, middag og aften er på plads.

bottom of page